Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bursa Alexandra Macesanu. Alexandru Cumpanasu anunta 20 de premii anuale: `Pentru tineri care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee`

B1 B1,
Bursa Alexandra Macesanu. Alexandru Cumpanasu anunta 20 de premii anuale: `Pentru tineri care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee`

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele rapite si ucise in Caracal, a anuntat ca va recompensa anual, pe 15 septembrie, 20 de tineri, care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din. continuă pe B1

EXCLUSIV ONLINE Alexandru Cumpanasu anunta ca a demarat o ANCHETA PARALELA in cazul de la Caracal: Avem o echipa de specialisti care au lucrat in Parchet, in servicii, in politie

EXCLUSIV ONLINE Rasturnare de situatie in cazul de la caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a decis sa faca el lumina in cazul tragic care a bulversat Romania. Dupa ce zeci de persoane au.

ALEXANDRA MACESANU TRAIESTE. Anuntul BOMBA facut de FAMILIA adolescentei din CARACAL

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, este de parere ca adolescenta traieste, desi Gheorghe Dinca ar fi recunoscut ca a ucis-o pe tanara de doar 15 ani.

Alexandru Cumpanasu, detalii cutremuratoare despre osemintele gasite in padurea indicata de Dinca: Cutia cu ramasitele umane nici macar nu a fost deschisa la IML

Alexandru Cumpanasu a comentat informatia aparuta la finele saptamanii trecute, potrivit careia testele ADN confirmau provenienta oaselor gasite de DIICOT in padura indicata de Gheorghe.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta tragediei de la Caracal: Politistii nu au mai fost impiedicati de procurori sa actioneze.A fost o decizie colectiva

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura pe care acesta o are cu persoane.

Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca Dinca este criminalul Alexandrei. Ce argumente aduce unchiul fetei ucise

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca nu crede ca Gheorghe Dinca ar fi criminalul nepoatei sale. Acesta sustine ca barbatul nu se afla in casa din Caracal in momentul in care Alexandra a fost surprinsa vorbind la telefon si ucisa. Cumpanasu a precizat ca Dinca vorbea in acele momente la telefon cu Politia.

Alexandru Cumpanasu, marturii zdrobitoare despre complicii lui Gheorghe Dinca: Cred ca ei au luat-o pe Alexandra din casa. Nu cred povestea cu butoaiele

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii cu privire la cazul crimelor din Caracal. Sa ajute anchetatorii. Chiar daca nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niste oameni.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Sunt convins ca Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri despre ancheta din Caracal. Cumpanasu sustine ca este nemultumit de modul in care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel putin in.

Alexandru Cumpanasu: Gheorghe Dinca a recunoscut crimele pentru a da suficient timp complicilor lui sa dispara din tara si sa-si acopere urmele (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute la Caracal, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in raportul de ancheta care nu a fost facut insa.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

Alexandru Cumpanasu, la iesirea de la Parchetul General: Gheorghe Dinca se simtea protejat, indiferent ce facea, de patru persoane cu influenta tot mai mare in judetul Olt (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele rapite si ucise in tragedia de la Caracal, sustine ca patru persoane influente din judetul Olt si municipiul Caracal l-ar fi protejat pe.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )